Jobba hos oss

Unikom är ett expansivt bolag. Nära 50 medarbetare arbetar varje dag med att säkra IT-drift och stödja sex kommuner i digitala möjligheter. Våra medarbetare har alltid fokus på god service och ser möjligheter till utveckling. Hos oss får du arbeta med den senaste teknikutvecklingen och chansen att fördjupa dig inom spännande områden. Du får också stor möjlighet att driva och påverka utvecklingen av en spännande, växande miljö som ligger i framkant.

Gemenskap och utveckling för IT

Vi är stolta över att vi tillsammans skapar en trivsam och utvecklande arbetsplats. Hos oss är teamkänslan viktig och vi är angelägna om att alla bidrar med sin kompetens, sina idéer och en positiv inställning. Vi söker människor som brinner för IT och utveckling. Människor som har ett driv framåt, som vill stödja kommunernas framväxt och kommuninvånarnas service. Människor som vill utvecklas tillsammans med oss.

”Vi ser modernt på kommunal IT-verksamhet”

Sök jobb hos oss

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Eller är du redan nyfiken att vilja bli en del av vårt team?

Läs gärna mer om våra olika avdelningar, sök en ledig tjänst eller skicka in en spontanansökan.

Följ oss 

För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och lediga jobb från Unikom, följ oss på våra sociala medier. Här får du en inblick vilka vi är och hur vi arbetar. 

Våra avdelningar

Rulla till toppen